Αξιωματούχος ΥΠΟΙΚ: «Αγκάθια» σε 4-5 σημεία στις διαπραγματεύσεις
Στη συνάντηση με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών συζητήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων αυτών του υπουργείου Μεταφορών) και τα θέματα της ενέργειας, ενώ τέθηκε και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα
Για «4 με 5 δύσκολα σημεία» έκανε λόγο αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των διαπραγματεύσεων με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών στην Αθήνα.
Ωστόσο, ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε και ευχαριστημένος αφενός από τη στάση των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών και αφετέρου από την πρόοδο που καταγράφεται σε θέματα όπως οι ιδιωτικοποιήσεις.
Σήμερα, συζητήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων αυτών του υπουργείου Μεταφορών) και τα θέματα της ενέργειας, ενώ τέθηκε και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με αυτόν, αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να συζητηθούν τα δημοσιονομικά (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στις αντικειμενικές αξίες), καθώς και θέματα των υπουργείων Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τα χρηματοπιστωτικά.
- Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























![Έτοιμο φαγητό: Στροφή των Ελλήνων λόγω έλλειψης χρόνου [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/rowan-freeman-clYlmCaQbzY-unsplash-1200x855-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442