
Έτοιμος για τον τελικό του Europa League ο Παγιέ
Δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή του Ντιμίτρι Παγιέ στον τελικό του Europa League
Έτοιμος για τον τελικό του Europa League εμφανίστηκε ο Ντιμίτρι Παγιέ λίγες ώρες πριν την σέντρα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (16/5).
Ο Παγιέ ο οποίος με 3 γκολ και 6 ασίστ στη φάση των νοκ άουτ οδήγησε τη Μαρσέιγ στον τελικό, ήταν αμφίβολος για τον τελικό λόγω μικροενοχλήσεων που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, αυτές οι ενοχλήσεις ήταν ο λόγος για να χάσει την αναμέτρηση των «Μασσαλών» με την Γκινγκάμπ την περασμένη Παρασκευή.
Ωστόσο, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Νοιώθω πολύ καλύτερα, ναι, νοιώθω ότι μπορώ να παίξω αύριο», ανακουφίζοντας τους φίλους τη ομάδας του.
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ



