
«Break» με το «καλημέρα» και φουλ για τελικούς οι Ουόριορς
Για ότι πάλευαν 82 αγώνες οι Ρόκετς, το παρέδωσαν σε... 48 λεπτά στους Ουόριορς
Οι Ρόκετς «μόχθησαν» για μια ολόκληρη χρονιά για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα Πλέι Οφ του NBA, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, και χρειάστηκε μόλις 48 λεπτά για να το χάσουν. Οι Ουόριορς με τον αέρα του πρωταθλητή, πήγαν στο Χιούστον, «έσπασαν» την έδρα των Ρόκετς επικρατώντας με 119-106 και πλέον έχουν το πλεονέκτημα για τους τελικούς.
Οι πρωταθλητές, όντας πιο… ομάδα από τους αντιπάλους τους είχαν περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Οι Ρόκετς από ένα σημείο και μετά έγιναν πάρα πολύ προβλέψιμοι με Χάρντεν και Πολ να σουτάρουν τρίποντα από… όπου βρουν, με την ήττα να έρχεται λογικά.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντουράντ με 37 πόντους, με τον Τόμσον να ακολουθεί με 28 και τον Κάρι να συμπληρώνει με 18. Για τους ηττημένους, ο Χάρντεν σταμάτησε στους 41 πόντους και ο Πολ στους 23, όμως δεν ήταν αρκετοί.
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι
- Η σιωπηλή προσάρτηση
- «Μαχαιριές» Καραχάλιου για το κόμμα Καρυστιανού – «Στον ιστό της πουτινικής αράχνης»




