Γιάννης Μυστακίδης: Χαίρομαι που γνώρισα τον Ουζουνίδη
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό μιλάει στα «ΝΕΑ» για τη φετινή εμπειρία, τις δυσκολίες των απλήρωτων συμπαικτών του, το μέταλλο του εβρίτη προπονητή και ονειρεύεται τίτλους με τον Δικέφαλο
Λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε στα «ΝΕΑ». Για όσα έζησε στην Αθήνα, για τους συμπαίκτες του και όσα τους ταλαιπώρησαν, για την αγάπη του κόσμου και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει μεγάλη προσωπικότητα. Μίλησε επιπλέον για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει τίτλους, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο σημερινός τελικός θα ντυθεί… ασπρόμαυρος.
Γιάννη, τι σου έδωσε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το μικρό διάστημα που πέρασες;
Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Το είδα σαν μια ευκαιρία για μένα, αφού προερχόμουν από τραυματισμό και ήθελα μια περίοδο προσαρμογής, καθώς υπήρχαν αρκετές δυσκολίες. Από όλο αυτό βγήκα πιο δυνατός. Έδωσα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, ό,τι μπορούσα το έκανα και νομίζω ότι με βοήθησε γιατί θα είμαι καλύτερος από ποτέ την επόμενη σεζόν.
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:
- Γλαβίνας: Η ΝΔ κερδίζει άμα τη εμφανίσει του κ. Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
- Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού – Συνελήφθη ο πατέρας φίλης της
- Νάσος Αθανασίου: Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή – Πλήθος κόσμου στην κηδεία
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Η κόρη μου είναι 17 ετών, έρχεται στις συναυλίες με τις φίλες της και κοπανιούνται»
- Αστυνομική βία στην Ελλάδα: Η Διεθνής Αμνηστία καλεί σε απαγόρευση των χειροβομβίδων κρότου-λάμψης



