Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών θα διεξαχθεί στην Αθήνα από το Διεθνές Συμβούλιο Ενώσεων Ναυτικής Βιομηχανίας (ICOMIA) και την Ενωση Μαρινών Ελλάδας το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου 2018.
Ετσι η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής της παγκόσμιας βιομηχανίας θαλάσσιου τουρισμού και οι συμμετέχοντες, που αναμένεται να είναι περισσότεροι από 400, θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.
Στο συνέδριο με θέμα «Cross Sea Challenges for Marinas – Setting the Scene for Collective Development and Growth», το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αναμένεται να είναι στραμμένο στα τεκταινόμενα στη χώρα μας σε ό,τι αφορά το πλαίσιο λειτουργίας τόσο των μαρινών όσο και των σκαφών αναψυχής.
Ηδη το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) έχει προχωρήσει στην προκήρυξη διεθνών διαγωνισμών παραχωρήσεων για τις μαρίνες Αλίμου και Χίου, ενώ σταδιακά γίνεται ολοένα και πιο έντονη η ανάγκη για βελτίωση του θεσμικού πλαισίου (π.χ. πλήρης απελευθέρωση του καμποτάζ) λειτουργίας του yachting, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των σκαφών που θα έρχονται για μόνιμο ελλιμενισμό στη χώρα μας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας