Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κοντονής: Δεν πρόλαβα να ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Κοντονής: Δεν πρόλαβα να ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει ότι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι τον ανάγκασαν να μεταβεί στο υπουργείο του και να μην είναι στην Βουλή κατά την ψηφοφορία του σχετικού άρθρου περί αναδοχής παιδιών

Τη δική του απάντηση δίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ότι δεν ψήφισε τελικά στη Βουλή για το νομοσχέδιο περί αναδοχής, που είχε προκαλέσει τριγμούς και στο κυβερνών κόμμα.

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει ότι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι τον ανάγκασαν να μεταβεί στο υπουργείο του και να μην είναι στην Βουλή κατά την ψηφοφορία του σχετικού άρθρου περί αναδοχής παιδιών. Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανακριβή τα περί του αντιθέτου σχετικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

«Επειδή από μερίδα του Τύπου συνεχίζεται ο σχολιασμός της απουσίας μου κατά την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου 8 του νομοσχεδίου περί αναδοχής στη βάση ανακριβών δηλώσεων τρίτων, θέλω να τονίσω ότι αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη Βουλή λίγο μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού λόγω σοβαρών υπηρεσιακών λόγων και να μεταβώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης» σημειώνει.

«Προσπάθησα να επανέλθω τάχιστα κινούμενος μάλιστα με μοτοσυκλέτα, πλην όμως για λίγα λεπτά απώλεσα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διενεργηθείσα ονομαστική ψηφοφορία και να υπερψηφίσω το άρθρο 8 του νομοσχεδίου. Τα ανωτέρω από την πρώτη στιγμή έκανα γνωστά τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος,όσο και στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης» καταλήγει.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024