Μυτιλήνη: Αναβολή ενός έτους για τη δίκη των πέντε συλληφθέντων για τα επεισόδια
Και οι πέντε κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρες σωματικής βλάβης
Αναβλήθηκε για ένα χρόνο (4 Απριλίου 2019) η προσδιορισμένη για σήμερα δίκη των πέντε εκ των εννέα συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη, μετά την πορεία διαμαρτυρίας πολιτών το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί.
Ένας εκ των κατηγορουμένων για λόγους υγείας εισήχθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε αναβολή της υπόθεσης.
Και οι πέντε κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρες σωματικής βλάβης.
Δύο από τους εννέα συλληφθέντες εκείνο το βράδυ είναι κατηγορούμενοι για απλή εξύβριση και παραπέμφθηκαν να δικαστούν χωριστά, ενώ διαχωρίστηκε η δίκη δύο εκ των συλληφθέντων γιατί ως ανήλικοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από δικαστήριο ανηλίκων.
Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες είχε μετά την απολογία τους προσδιοριστεί να δικασθούν την Δευτέρα 7 Μαΐου, η εκδίκαση όμως είχε αναβληθεί για σήμερα λόγω έλλειψης αίθουσας για να συνεδριάσει το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός


