Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μπορμπαλάν, βρήκε τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο Ελλάδας για δεύτερη σερί χρονιά εις βάρος της ΑΕΚ, αυτή τη φορά με 2-0.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία αυτή. Αφού οι περισσότεροι αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους, στη συνέχεια πήγαν προς τους οπαδούς τους όπου έκαναν το καθιερωμένο «όλε-όλε», ενώ αρκετός κόσμος είχε μπει και στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί αγκάλιαζαν και αυτοί τους παίκτες, ενώ τους σήκωσαν και στα χέρια.

Οι παίκτες του δικεφάλου τραγουδούσαν συνθήματα, ήταν εμφανώς συγκινημένοι και δεν σταμάτησαν γενικότερα να γιορτάζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε κάποια στιγμή κάποιοι ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο και από πάνω τους έπεσαν άλλοι συμπαίκτες τους, κάνοντας όλοι σαν μικρά παιδιά.

Επίσης είχαν φροντίσει να τυπώσουν ειδικές μπλούζες που έγραφαν τη λέξη «Double» στο πίσω μέρος. Επιπλέον οι φανέλες στο μπροστινό μέρος είχαν φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να σηκώνει το περσινό Κύπελλο και με αυτές οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων τους.

«Πρόεδρε για σένα» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.