
Λουτσέσκου: Αντί να πανηγυρίσουμε δύο τίτλους πανηγυρίσαμε έναν
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν δύο τίτλους φέτος αφού εκείνος του πρωταθλήματος εκλάπη
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά, σχολίασε τον αποψινό αγώνα κάνοντας λόγο για «μαθήματα ποδοσφαίρου», ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα και τον τίλτο «που κλάπηκε» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το πως αισθάνεται για τον τίτλο του Κυπέλλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Όχι μόνο κερδίσαμε, αλλά παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε ότι αξίζουμε να κερδίσουμε τα πάντα και αντί να πανηγυρίσουμε δύο τίτλους πανηγυρίσαμε έναν, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να δώσουμε και τον τίτλο του πρωταθλήματος στους οπαδούς μας, όμως ο τίτλος κλάπηκε, αλλά σήμερα μπορέσαμε να δώσουμε το Κύπελλο και να τους κάνουμε χαρούμενους».
Για το τι είναι αυτό που είπε στους παίκτες του: «Να παίζουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να το απολαύσει ο κόσμος. Το καταφέραμε αυτό, αντιμετωπίσαμε μία ομάδα επιθετική στην άμυνα της και νομίζω ωστόσο ότι δημιουργήσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και νικήσαμε».
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»



