Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Διαζύγιο» του Ζοζέ Μουρίνιο με τον βοηθό του

«Διαζύγιο» του Ζοζέ Μουρίνιο με τον βοηθό του

Χωρίς το «δεξί του χέρι» θα πορευθεί ο Μουρίνιο από τη νέα σεζόν, με τον Ρούι Φαρία να ανακοινώνει την αποχώρηση του από το πλευρό του «special one»

Διαφορετικούς δρόμους μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες κοινής πορείας θα χαράξει ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον βοηθό του, Ρούι Φαρία. Ο στενός συνεργάτης του «special one», μετά από 17 χρόνια επιτυχιών και 25 τίτλους στο πλευρό του Πορτογάλου προπονητή, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν.

Ο 42χρονος προπονητής μέσω ανακοίνωσης του στο επίσημο site της Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως θέλει να «περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του, προτού κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Συνεχίζοντας, ο Φαρία ευχαρίστησε τον Μουρίνιο για την πίστη που του έδειξε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, καθώς και για την φιλία που ανέπτυξαν οι δύο άντρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα ότι είναι η στιγμή να προχωρήσω μπροστά. Ήταν 17 χρόνια με απίστευτες κι αξέχαστες εμπειρίες. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, πριν να ψάξω τον επόμενο στόχο της επαγγελματικής μου ζωής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μουρίνιο για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη, τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά πάνω από όλα για τη φιλία.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλες τις ομάδες, στις οποίες είχα το προνόμιο να δουλέψω. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες που συνέβαλαν σημαντικά στην επαγγελματική και προσωπική μου εξέλιξη».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024