Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακό στα αήττητα κορίτσια

Συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακό στα αήττητα κορίτσια

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν ανακοίνωση συγχαρητηρίων προς τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος

Με «τιτίβισμά» της η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ, το οποίο ήταν και 3ο διαδοχικό. Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Στο μήνυμά της στο Twitter, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, η οποία μετά το Κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας! Αυτό είναι το 3ο σερί νταμπλ!!!»

Η ποδοσφαιρική ομάδα των «ερυθρόλευκων» ανάφερε σχετικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος και 3ου συνεχόμενου νταμπλ! Ακόμη ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, τον Σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη!»

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Μας κάνατε υπερήφανους άλλη μια φορά! Γράφετε τη δική σας ιστορία με ανεξίτηλη ερυθρόλευκη μπογιά, στα χνάρια των Θρύλων του Ολυμπιακού! Άξιες!»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024