Μητσοτάκης: Τι με δεσμεύει, τι θα αλλάξω
Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ στο «Βήμα της Κυριακής»
Στις προτεραιότητες του για τη χώρα προκειμένου να οδηγηθεί σε μία νέα περίοδο ευημερίας και ασφάλειας αναφέρεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής».
Ο κ. Μητσοτάκης επαναφέρει την πρόταση – πακέτο που κατέθεσε το 2016 για δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και για σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών , υπογραμμίζει ότι δεν θα πέσει στην παγίδα της παροχολογίας ενώ ρίχνει τα «βέλη» του προς τον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε επιδίωξε ευρύτερες συναινέσεις αλλά «ο κ. Τσίπρας τορπίλισε κάθε τέτοια δυνατότητα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ακόμη πως «είναι ντροπή να φτιάχνεται στις Βρυξέλλες και το σχέδιο για την επόμενη μέρα».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442