Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι' αυτό πρέπει να φύγει

Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι’ αυτό πρέπει να φύγει

ναφερόμενος στο θέμα τη φορολογίας, λέει πως η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας και πως «η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι η σημαντικότερη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο μόνο για παροχολογία δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι’ αυτό πρέπει να φύγει. Σε αυτό δε χωρούν αστερίσκοι» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας πως κατά γενική ομολογία, «ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει τη χώρα στην οικονομία, διαλύοντας τη μεσαία τάξη και υπερφορολογώντας τους πάντες, στην κοινωνία, καταλύοντας το κράτος δικαίου και καταδικάζοντας τους πολίτες να ζουν σε ανασφάλεια και φόβο, στα εθνικά θέματα όπου οι πολιτικές του απέτυχαν, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, και μας έχουν οδηγήσει σε πολύ σοβαρά στρατηγικά αδιέξοδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε ως το νέο και άφθαρτο, έχει συμπυκνώσει μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης» τονίζει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο θέμα τη φορολογίας, λέει πως η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας και πως «η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι η σημαντικότερη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο μόνο για παροχολογία δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς».

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024