
Βίασαν και έκαψαν ζωντανή 16χρονη στην Ινδία
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενος είναι ξάδερφος του θύματος
Άλλη μια έφηβη, η τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα, βιάστηκε και κάηκε ζωντανή στην Ινδία προκειμένου να μην καταγγείλει τον δράστη στις αρχές.
Η 16χρονη υπέκυψε στα βαριά εγκαύματα που υπέστη.
«Συλλάβαμε δύο κατηγορούμενους. Ο ένας είναι ο εξάδελφος της νεαρής κοπέλας ο οποίος ενημέρωσε τον αυτουργό ότι ήταν μόνη της στο σπίτι» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαγκάρ, Σατιέντρα Κουμάρ Σούκλα. «Ο βασικός ύποπτος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί», πρόσθεσε.
Ο 26χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της κοπέλας, στο Σάγκαρ του κρατιδίου Μάντια Πραντές ενώ οι γονείς της έλειπαν και την βίασε. Κατόπιν, καθώς εκείνη απειλούσε ότι θα τον καταγγείλει στην οικογένειά του, την έκαψε ζωντανή.
Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν δύο παρόμοια εγκλήματα στο κρατίδιο Τζάρκλαντ: η μία έφηβη πέθανε ενώ η δεύτερη, ηλικίας 17 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού ένας 19χρονος την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.
Ο νόμος που αφορά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Ινδία έχει αυστηροποιηθεί πολύ μετά τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας, στο Νέο Δελχί, που σόκαρε όλον τον πλανήτη. Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στους βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 8χρονης στο Κάτουα, στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ.
- Ο γρήγορος ύπνος πριν το μεσημέρι κρύβει περισσότερους κινδύνους από όσους νομίζεις
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Αναφορές ότι το Ιράν κατέθεσε στις ΗΠΑ νέα πρόταση για το Ορμούζ



