Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μυστικό της Γιάννας και του Καρόλου

Το μυστικό της Γιάννας και του Καρόλου

Και η μυστηριώδης καρφίτσα

Ποιο νομίζετε ότι είναι το μυστικό που ενώνει τη Γιάννα Αγγελοπούλου με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο; Η Γιάννα φιλοξενούσε συχνά στο πολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο τον Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ, πολύ προτού επισημοποιηθεί η σχέση τους και εκδοθεί το διαζύγιό του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το αποκάλυψε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η ίδια στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο πόσο καλά γνωρίζει το πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τόσο καλά που η Γιάννα ήρθε στην Αθήνα από το Λονδίνο μόνο και μόνο για να τιμήσει, όπως έλεγε, τον Κάρολο και την Καμίλα.

Ετσι ο Κάρολος δεν της χάλασε το χατίρι και όταν η Γιάννα τον κάλεσε την Τετάρτη το απόγευμα για ένα… cup of tea (with cookies) στο σπίτι της στη Φιλοθέη (αυτό που μοιάζει λόγω σχήματος με διαστημόπλοιο), πήρε την Καμίλα και της έκανε επίσκεψη. Βέβαια αναστάτωσε λιγάκι τη γειτονιά με τις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την περιοχή, αλλά, πώς να το κάνουμε, τσάι είναι αυτό με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Τι μπορεί όμως να συζήτησε η Γιάννα με τον Κάρολο και την Καμίλα; Τη ρώτησα ευθέως και μου απάντησε ότι έγινε μια γενική συζήτηση, κυρίως για πολιτιστικά θέματα. Τη ρώτησα εάν μίλησαν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ή έστω για πολιτικά, εάν δηλαδή αναφέρθηκε ο 70χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου στους Τσίπρα, Μητσοτάκη και άλλους. Απάντηση δεν πήρα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι όντως υπήρξε συζήτηση για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Η μυστηριώδης καρφίτσα

Το δεύτερο μυστικό με τον Κάρολο το κουβαλούσε πάνω της η κυρία Αγγελοπούλου. Ηταν μια καρφίτσα, την οποία, όπως είπε, της τη χάρισε ο διάδοχος. Μόλις τον είδε στο Προεδρικό το πρώτο πράγμα που έκανε (μετά την υπόκλιση) ήταν να του δείξει την καρφίτσα. Τη ρώτησα τι συμβολίζει αυτή η καρφίτσα. Μου απάντησε: «Κάτι δικό μας, πού να σ’ το εξηγώ τώρα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024