Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Καμία λέξη από τον Μητσοτάκη για θέσεις και πρόγραμμα της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία λέξη από τον Μητσοτάκη για θέσεις και πρόγραμμα της ΝΔ

«Στο σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνονται οι ίδιες κοινοτοπίες περί ανανέωσης και η γνωστή καταστροφολογία» τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Στον πρόεδρο της ΝΔ, απαντά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα ανέφερε σε άρθρο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως δεν είπε «καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ».

«Στο σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, επαναλαμβάνονται οι ίδιες κοινοτοπίες περί ανανέωσης και η γνωστή καταστροφολογία. Καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε αρκετές πτυχές από το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των συνταγών των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών και επανάληψη της διακυβέρνησης Σαμαρά. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για απολύσεις στο Δημόσιο και για εκχώρηση τομέων του σε επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ χαρακτήρισε το 8ωρο και τις σταθερές εργασιακές σχέσεις «παρωχημένες έννοιες»» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα νέο και τίποτα ελπιδοφόρο στην επιστροφή των πιο σκληρών αντικοινωνικών πολιτικών που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τους πολίτες σε απόγνωση».

«Το μόνο, όμως, πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο από το άρθρο Μητσοτάκη είναι ότι τα έσοδα στα κομματικά ταμεία της ΝΔ φτάνουν, όπως ο ίδιος λέει, τα 1,86 εκατομμύρια ευρώ. Θα αποπληρώσει άραγε με αυτό το ποσό μέρος των απλήρωτων δανείων της ΝΔ που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια; Αυτή θα ήταν μία πραγματικά καινοτόμα ενέργεια!» καταλήγει.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024