Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συναντήσεις Μητσοτάκη με Πάιατ και Παπανδρέου

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Πάιατ και Παπανδρέου

Συναντήσεις με τον αμερικανό πρεσβευτή, Τζέφρυ Πάιατ, και τον Γιώργο Παπανδρέου είχε στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ

Συναντήσεις με τον αμερικανό πρεσβευτή, Τζέφρυ Πάιατ, και τον Γιώργο Παπανδρέου είχε στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τον Τζέφρι Πάιατ, σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων καθώς και η πορεία συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφές στον αμερικανό πρέσβη ότι συμφωνεί επί της αρχής με τη συμφωνία. Ωστόσο εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τη διαδικασία υλοποίησής της, επισημαίνοντας το πλήρες έλλειμμα ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην χώρα μας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κ. Παπανδρέου για συναντήσεις, για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κ. Παπανδρέου και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, συζητήθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε στον κ. Παπανδρέου πως την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής τη φέρει αυτονοήτως η κυβέρνηση και του ανέλυσε τις δικές του σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του κ. Τσίπρα τις οποίες, άλλωστε, έχει διατυπώσει, ως οφείλει, δημοσίως.

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024