Την τρίτη και τελευταία μέρα του στην Ελλάδα, θα περάσει στην Κρήτη ο Κάρολος, σήμερα, Παρασκευή, στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψης του πρίγκιπα της Ουαλίας και της συζύγου του Καμίλα, στη χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στην Κρήτη, αναμένεται να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και κοινότητα προσφύγων.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι ο Κάρολος μαζί με την Καμίλα θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσσό, -θα τους υποδεχτεί η γγ του υπουργείου Πολιτισμού κα. Βλαζάκη- και στην συνέχεια το πριγκιπικό ζεύγος θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη».
Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου θα ενημερωθεί για τις δράσεις της, ενώ στις 15:15 θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).
Η επίσκεψη στην Κρήτη, αλλά και στη χώρα μας θα ολοκληρωθεί με τις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Τέλος, στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας