Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα περισσότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης
Το πρόβλημα θα έχει λυθεί ως το μεσημέρι διαβεβαιώνει ο ΔΕΔΔΗΕ
Αποκαταστάθηκε -με εξαίρεση ίσως μεμονωμένες περιπτώσεις κτηρίων- η ηλεκτροδότηση στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα μέχρι το μεσημέρι, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Πέμπτη τη συμπρωτεύουσα.
Όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο περιφερειακός διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας Θράκης, Ιορδάνης Αμανατίδης, στις περιοχές όπου βρίσκονται οι τρεις υποσταθμοί εκτός τάσης (Τσιμισκή και Ικτίνου γωνία, Γλάδστωνος και Κωστή Παλαμά και πλησίον του λιμένος Θεσσαλονίκης), οι καταναλωτές ηλεκτροδοτούνται από γειτονικούς υποσταθμούς.
«Ενδεχομένως να υπάρχουν ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις χωρίς ρεύμα, όπως για παράδειγμα μία πολυκατοικία. Ωστόσο, η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης» ανέφερε.
- Ξέχνα τη γυμναστική: Τα χόμπι που σε κρατούν σε φόρμα
- «Είναι απλώς ένα μη γεγονός»: Αμφιβάλλουν οι ειδικοί για τον πίνακα που αποδίδεται στον Μιχαήλ Άγγελο
- Ευφυΐα: Τρία σημάδια που την «προδίδουν»
- Μέση Ανατολή: Η επερχόμενη κατάρρευση του Ιράν και ο λογαριασμός που θα σταλεί στην Ευρώπη
- Ανάμεσα στο Ιράν και την Ουκρανία, η ψευδαίσθηση της ΕΕ ότι έχει πολιτική δύναμη έχει αρχίσει να καταρρέει
- ΕΛ.ΑΣ.: «Μη γίνεις ήρωας, μη μαλώσεις με τον τρομοκράτη…»







