
Προσφορές από τον όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος στη Σέριφο
Ο όμιλος προσέφερε αγαθά και υπηρεσίες που απουσιάζουν από την τοπική κοινωνία
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια Αποστολή του Όμιλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (ΟΦΣΕ) «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου-Ελλάδος Εικόνες», στη Σέριφο, το διάστημα 27 Απριλίου – 1 Μαΐου 2018. 48 φουσκωτά σκάφη, με 180 επιβαίνοντες, μέλη του Ομίλου με τις οικογένειες και τους φίλους τους, βρέθηκαν και πάλι για τρεις ημέρες δίπλα στους κατοίκους του μικρού νησιού, στο σύμπλεγμα των Δυτικών Κυκλάδων, προσφέροντας αγαθά και υπηρεσίες που απουσιάζουν από την τοπική κοινωνία.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη είσοδος όλων των σκαφών στο λιμάνι της Σερίφου, όπου τους υποδέχθηκαν οι Αρχές, οι κάτοικοι του νησιού και οι νέοι με τις τοπικές ενδυμασίες. Στο λιμάνι τα μέλη του ομίλου περίμενε ένα τραπέζι γεμάτο από τοπικά εδέσματα, ζωντανή παραδοσιακή μουσική, χαμόγελα, κέφι και χορός. Δώρα, τοπικά γλυκίσματα, από τον Δήμο για κάθε σκάφος του ΟΦΣΕ.
Την Κυριακή, 29 Απριλίου, έγινε η επίσημη παράδοση των πραγμάτων που είχαν ζητηθεί για το Γυμνάσιο, το Δημοτικό Σχολείο Σερίφου, το Ιατρείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο, η αποστολή των οποίων, λόγω του όγκου τους, είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια, με προσφορά του Δήμου Σερίφου, 3 πούλμαν ξενάγησαν τα μέλη του Ομίλου για 4 ώρες σε όλο το νησί.
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται
- Γερμανία: Αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» και… προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία;
- Συνταγή: Νιόκι με μπρόκολο






