Τη διαβεβαίωση ότι η υψηλή ποιότητα του νερού στη Θεσσαλονίκη παραμένει εγγυημένη, ενώ είναι ανυπόστατες οι όποιες φήμες για το αντίθετο, έδωσαν εκπρόσωποι της ΕΥΑΘ, στη διάρκεια συνάντηση που είχαν με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αναγκαστική διακοπή υδροδότησης, σε τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος, μετά από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε την πόλη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), τα μέλη της διοίκησης της ΕΥΑΘ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιάννη Κρεστενίτη, ενημέρωσαν την κ. Κόλλια – Τσαρουχά για την πορεία των εργασιών που γίνονται ώστε να αποκατασταθεί σήμερα η υδροδότηση σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΥΑΘ Α.Ε. ενημέρωσαν την κ. Κόλλια – Τσαρουχά ότι τα έκτακτα και ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησαν την ανάγκη να ληφθούν προσωρινά προληπτικά μέτρα ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα του νερού.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα περισσότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο