Όταν η Έλενα Παπαρίζου τραγουδούσε το «Fuego»
Η ερμηνεύτρια που ξέρει όσο καμία άλλη το διαγωνισμό, είχε ηχογραφήσει το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς της είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά τελικά δεν δέχθηκε.
Μια μόλις μέρα μετά τον Α’ Ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και την μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα, ανέβηκε στο youtube το τραγούδι σε μια διαφορετική ερμηνεία.
Η Έλενα Παπαρίζου, η ερμηνεύτρια που ξέρει όσο καμία άλλη το διαγωνισμό, είχε ηχογραφήσει το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς της είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά τελικά δεν δέχθηκε.
Παρ’ όλα αυτά το «Fuego» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views.
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442