Πάνω από 90 ηλεκτρονικές δημοπρασίες έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος ηλεκτρονικών δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας που ξεκίνησε στις 16/04/2018.
Άλλες 130 περίπου ηλεκτρονικές δημοπρασίες έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.
Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν διαδραστικό χάρτη με τις διαθέσιμες παραλίες, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή στη διαδικασία στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/aigialos
Πρόκειται για μια κοινή δράση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών που διασφαλίζει τη διαφάνεια της διαδικασίας και την εύκολη πρόσβαση των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, ενώ προσφέρει σημαντικά οφέλη για τα δημόσια έσοδα, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας