Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Νέες μεγάλες κυρώσεις» κατά του Ιράν ετοιμάζει ο Τραμπ

«Νέες μεγάλες κυρώσεις» κατά του Ιράν ετοιμάζει ο Τραμπ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την επιθετική πολιτική του έναντι του Ιράν και ετοιμάζει νέες κυρώσεις σε βάρος του.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να επιβάλει επιπλέον δέσμη κυρώσεων εις βάρος του Ιράν, ίσως το συντομότερο την επόμενη εβδομάδα, για να διασφαλίσει ότι η Τεχεράνη δεν θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος, μια μέρα μετά την απόφαση αποχώρησης των ΗΠΑ από τη διεθνή συμφωνία του 2015 για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

«Είμαστε 100% δεσμευμένοι να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θ’ αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Πρόκειται να συνεχίσουμε ν’ ασκούμε τη μέγιστη πίεση, να επιβάλλουμε εξαιρετικά μεγάλες κυρώσεις εναντίον τους. Ολες οι κυρώσεις που εφαρμόζονταν πριν τη συμφωνία, επανέρχονται σε ισχύ και ετοιμαζόμαστε να προσθέσουμε επιπλέον κυρώσεις, οι οποίες ίσως έρθουν το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024