Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλικό της Μπαρτσελόνα στη Νότια Αφρική προς τιμήν του Μαντέλα

Φιλικό της Μπαρτσελόνα στη Νότια Αφρική προς τιμήν του Μαντέλα

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νέλσον Μαντέλα, η Μπαρτσελόνα θα δώσει φιλική αναμέτρηση στις 16 Μαΐου στο Γιοχάνεσμπουργκ με την πρωταθλήτρια της Νότιας Αφρικής

Ταξίδι στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Γιοχάνεσμπουργκ θα πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δώσει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Νέλσον Μαντέλα.

Στο πλαίσιο του Mandela Centenary Cup, η Μπαρτσελόνα θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Νοτίου Αφρικής, Μαμελόντι Σάνταουνς.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο στάδιο FNB γνωστό και ως «Soccer City Stadium», στο οποίο η εθνική Ισπανίας είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα»: «Η Μπαρτσελόνα εκδήλωνε πάντα τον θαυμασμό της για τον Νέλσον Μαντέλα, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα, ο οποίος έπειτα από 27 χρόνια φυλάκισης έγινε ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής μετά το Απαρτχάιντ, από το 1994 έως το 1999. Ο Μαντέλα εκπροσώπησε τον αγώνα για ελευθερία και ισότητα στη χώρα και διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην ενοποίηση της φυλετικά διαιρεμένης κοινωνίας. Είναι ακριβώς αυτό το είδος πνεύματος το οποίο εκφράζει την Μπαρτσελόνα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024