Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας για το δυστύχημα

Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας για το δυστύχημα

Αυτό ισχυρίζεται ο δικηγόρος του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος παράλληλα ανέφερε ότι ο εντολέας του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού πρόσφατα έχασε γιο και αδερφό σε τροχαίο δυστύχημα

Τελευταία στιγμή άλλαξαν οι βάρδιες των οδηγών με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θέση του οδηγού ο 64χρονος, ο οποίος με τη νταλίκα του σκότωσε δύο ανθρώπους, τη στιγμή που μια κοπέλα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αυτό ισχυρίζεται ο δικηγόρος του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος παράλληλα ανέφερε ότι ο εντολέας του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού πρόσφατα έχασε γιο και αδερφό σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως διαπιστώθηκε στις εξετάσεις που ακολούθησαν την τραγωδία, ο οδηγός της νταλίκας βγήκε θετικός σε αλκοτέστ και έχει υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. «Η ποσόστωση αλκοόλ στο αίμα του, όπως και σε κάθε οδηγό όταν πιάνει το τιμόνι, θα έπρεπε να είναι 0. Έπειτα από την εξέταση η οποία αρμοδίως έγινε, πράγματι υπάρχει ποσόστωση αλκοόλ στο αίμα του παραπάνω από το επιτρεπόμενο», είπε ο κ. Μαντούβαλος, ωστόσο, τόνισε πως: «Δεν είναι μεγάλη η ποσόστωση του αλκοόλ, όμως θα έπρεπε και κατά τη δική μου άποψη, που είμαι ο δικηγόρος του, να είναι 0».

Σχετικά με την ταχύτητα της νταλίκας, υπογράμμισε πως δεν ήταν μεγάλη και πως «εάν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας στο σημείο αυτό και δεν υπήρχε ένα πλέγμα μεταλλικό, το οποίο ούτε μηχανάκι δεν κρατάει, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα».

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός της νταλίκας ο κ. Μαντούβαλος είπε ότι «είναι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη, διότι και στην οικογένεια του είναι πρόσφατη η απώλεια του παιδιού του από τροχαίο ατύχημα και του αδελφού του… Το σοκ του ήταν πολύ μεγάλο. Όταν διαπίστωσε ότι έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές και ότι έχει τραυματιστεί άνθρωπος καταλαβαίνετε και εκείνη τη στιγμή και τώρα είναι σοκαρισμένος. Δεν έχει συνέλθει».

Ερωτηθείς για το σενάριο που θέλει την νταλίκα να είχε διαφορετικές, από τις δικές της, πινακίδες είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως είναι ζήτημα που ερευνά η Τροχαία.

Ο 64χρονος κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα της δυτικής Αττικής και σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Κηφισό με δύο νεκρούς
Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη φονική πορεία της νταλίκας

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024