
Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Μάστερς της Ρώμης η Σερένα Γουίλιαμς
Ούτε στο Ιταλικό Όπεν θα αγωνιστεί η Σερένα Γουίλιαμς, καθώς αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της πέντε μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά
Το…μπαράζ των αποσύρσεων συνεχίζει η Αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, καθώς μετά την απόφαση της να μην κατέβει στο Όπεν της Μαδρίτης, απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Μάστερς της Ρώμης.
Πλέον θεωρείται απίθανο να συμμετάσχει σε άλλη διοργάνωση χωμάτινης επιφάνειας, με την παρουσία της στο επερχόμενο «Ρολάν Γκαρός» να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Υπενθυμίζεται πως η κορυφαία τενίστρια απείχε από αθλητικές δραστηριότητες λόγω της εγκυμοσύνης της, επιστρέφοντας στις διοργανώσεις τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε αγωνίστηκε στο τουρνουά «Ίντιαν Γουέλς», σημειώνοντας δύο νίκες προτού αποκλειστεί και στη συνέχεια στο Όπεν του Μαϊάμι όπου έμεινε εκτός συνέχειας από τον πρώτο αγώνα.
Έκτοτε, η κάτοχος 23 γκραντ σλαμ παραμένει εκτός κόρτ.
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

