Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατόπιν αιτήματός του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα, εν όψει ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις 8 το βράδυ, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί για τον ίδιο σκοπό στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας