
Τριμερής – εξπρές λόγω… ανωτέρας βίας
Λίγες ώρες κράτησε η συνάντηση στη Λευκωσία καθώς οι τρεις ηγέτες είχαν υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να αναβληθούν
Μια ιδιαιτερότητα είχε αυτή η τέταρτη τριμερής συνάντηση στη Λευκωσία. Ολα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ. Πότε πήγαν στην Κύπρο, πότε έφυγαν κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Προς Θεού. Η συνάντηση ήταν σημαντική και τα μηνύματα που εστάλησαν πολύ σοβαρά, όμως, ο χρόνος δεν ήταν καλός σύμμαχος για κανέναν. Κι εξηγούμαστ:
Ο Βενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε την επίσπευση της συνάντησης καθώς το απόγευμα έπρεπε να βρίσκεται στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Ιερουσαλήμ.
Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε κι αυτός να μην κρατήσουν πολύ οι συνομιλίες διότι είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία της μητέρας του την οποία έχασε πρόσφατα.
Ο δε Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήθελε να είναι το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου γιατί έχει προγραμματισμένα ραντεβού και δουλειές που δεν έπαιρναν αναβολή.
Και κάπως έτσι η τριμερής κράτησε λίγες ώρες και ο καθένας πήγε στις υποχρεώσεις του.
- Έμπολα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ουγκάντα
- Οι ανατροπές που έρχονται με τα επιδόματα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Σκαριόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν βρίσκεσαι κάθε χρόνο σε τελικό, πρέπει να δώσουμε το 100%»
- Κρήτη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 3χρονου – Το παιδί περιγράφεται ως «ιδιαίτερα κακοποιημένο»
- Παραίτηση Γκάμπαρντ: Γιατί ο οποιοσδήποτε διάδοχός της θα δυσκολευτεί να κρατήσει τη θέση της
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Δεν θα τα καταφέρναμε στην οικογένεια μας χωρίς την Κέιτ»




