![Δεκάδες ATVς έκλεισαν το λιμάνι της Μυκόνου [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/05/atv_mykonos3.jpg)
Δεκάδες ATVς έκλεισαν το λιμάνι της Μυκόνου [Εικόνες]
Οι οδηγοί εμπόδισαν την φορτοεκφόρτωση του BLUE STAR
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» το μεσημέρι στη Μύκονο, σε λιμάνι και αεροδρόμιο όταν περισσότερα από 150 ATVs οδηγούμενα από ενοικιαστές και εργαζόμενους έκλεισαν για αρκετή ώρα την πόρτα του BLUE STAR, εμποδίζοντας την φορτοεκφόρτωση του πλοίου.
Ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά του υπουργού Μεταφορών και κατά των πολυεθνικών εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων, υψώθηκαν πανό με συνθήματα και ακολούθησε αποκλεισμός της εισόδου του λιμανιού και πορεία προς το αεροδρόμιο.
Ο όγκος των ATVs συνέχισε αποκλείοντας και την είσοδο του αεροδρομίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Το θερμόμετρο στη Μύκονο ανεβαίνει, η ένταση κλιμακώνεται και ο κόσμος της Μυκόνου παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία.
- Σε «κίτρινο» συναγερμό την Πέμπτη 20 περιοχές για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σηκώθηκαν 11 εναέρια, ήχησε το 112
- Λιακούλη στη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ιδεολογικό χάος στη ΝΔ για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
- ΕΛΑΣ: Ο συνολικός πλούτος αυξάνεται, η ευημερία δεν μοιράζεται δίκαια – Ευνοείται το 1% σε βάρος του 99%
- Το κάδρο της ναυαγισμένης «εξυγίανσης» και η συμμαχία από τα παλιά
- ΠΑΣΟΚ: Αποτροπιασμός για το βίαιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με στόχο στελέχη της ΝΔ – Δεν χωρά στη δημοκρατία



