Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ξάνθη στη Λεωφόρο, ρίχνοντας την αυλαία της 30ης αγωνιστικής και της ποδοσφαιρικής δράσης της Σούπερ Λιγκ.
Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, συνεχίζοντας την αναμέτρηση από το 7ο λεπτό, σημείο και στο οποίο διεκόπη η αναμέτρηση την Κυριακή (6/5) λόγω ισχυρής βροχόπτωσης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»