Στις 22 ή 23 Μαϊου προγραμματίζεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, την οποία έχει ζητήσει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά.
Το θέμα τέθηκε στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και έμεινε ανοικτό για αυτές τις δύο ημερομηνίες.
Η κ. Γεννηματά έχει επισημάνει ότι ζήτησε την πραγματοποίηση προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, προκειμένου να ανοίξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις τα χαρτιά τους, να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις τους, αν έχουν, για την εθνική γραμμή εξόδου από την κρίση και πώς αντιλαμβάνεται το κάθε κόμμα τις διαπραγματεύσεις και την τελική συμφωνία με τους εταίρους μας.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.