Φλερτ υπό βροχή
Κάτι κινείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς
Το βέβαιο είναι πως ο χώρος της Κεντροαριστεράς κινείται, τονίζει ο Μικροπολιτικός των Νέων. Για παράδειγμα, χθες το απόγευμα μπορεί η βροχή να ήταν καταρρακτώδης, αλλά δεν πτόησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Γιάννη Ραγκούση με θέμα την προοδευτική παράταξη στο Polis Art Café της Σταδίου.
Διέκρινα εκεί από τον πολύπειρο Δημήτρη Κρεμαστινό, τους ακόμη ποταμικούς Κύρκο και Δανέλλη, αλλά και τους Νίκο Βούτση, Νίκο Παππά, Δημήτρη Παπαδημούλη και Νίκο Ξυδάκη από ΣΥΡΙΖΑ μεριά.
Τα κοινά κάδρα των παρισταμένων δεν έμειναν ασχολίαστα, αφού την ώρα της εκδήλωσης πόσταρε φαρμακερά στο Facebook ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που προφανώς δεν του άρεσε το φλερτ υπό βροχή των προαναφερθέντων.
Για την Ιστορία, πάντως, δύο ομιλητές ήταν που δεν χαρίστηκαν και πολύ στον ΣΥΡΙΖΑ: οι Μαραντζίδης και Σωτηρέλης.
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη