Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύματα απ’ όλους τους σταρ για τον Σερ Άλεξ

Μηνύματα απ’ όλους τους σταρ για τον Σερ Άλεξ

Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας και όλοι στο μεγάλο Νησί (και όχι μόνο) παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του.

Ο 76χρονος Σκωτσέζος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σάλφορντ και όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν η επέμβαση ήταν επιτυχημένη αλλά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες για να βγει από την μονάδα εντατικής νοσηλείας.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η σκέψη μας είναι με τον Σερ Άλεξ και την οικογένεια του. Οι δικοί του άνθρωποι μας ζήτησαν να σεβαστούμε όλοι αυτές τις στιγμές. Περιμένουμε την ανάρρωση του».

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειωθεί είναι ότι μεγάλοι σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον πρώην προπονητή τους.

«Οι σκέψεις μου είναι σε σένα. Προσεύχομαι για το καλό σου, αγαπημένε μου φίλε. Να είσαι δυνατός κόουτς» ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στο instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρά του έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κόουτς συνέχισε να παλεύεις, στέλνω την αγάπη μου στην Κάθυ και όλη την οικογένεια».

Ο Μίκαελ Κάρικ δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του μαθαίνοντας το πρόβλημα υγείας του πρώην προπονητή του, με τον διεθνή μέσο να τονίζει. «Είμαι σοκαρισμένος. Πιστεύω ότι θα κερδίσεις και αυτή την μάχη», ενώ στο ίδιο μήκος ήταν και το μήνυμα του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίτερ Σμάιχελ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ επίσης ευχήθηκε περαστικά στον Σερ Άλεξ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το δικό της ξεχωριστό μήνυμα έστειλε και η διοίκηση της Λίβερπουλ, με τους κόκκινους να αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Ένας μεγάλος αντίπαλος κι ένας μεγάλος φίλος ο οποίος υποστήριξε την ομάδα μας σε δύσκολες περιόδους. Ελπίζουμε πως ο Σερ Άλεξ θα αναρρώσει σύντομα».

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024