Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπήκε σε ξένα παπούτσια και σκόραρε πρώτη φορά

Μπήκε σε ξένα παπούτσια και σκόραρε πρώτη φορά

Η απίστευτη ιστορία πίσω από το παρθενικό γκολ του Φελίπε Μπρούνο με τη φανέλα του Ατρόμητου στη Super League

Όταν ένας παίκτης αναπληρώνει επιτυχώς το κενό κάποιου άλλου συνηθίζεται να λέμε ότι «μπήκε στα παπούτσια του». Στην προκειμένη περίπτωση όμως η φράση δεν είναι μεταφορική…

Ο Φελίπε Μπρούνο του Ατρόμητου κατάφερε να ξορκίσει την κακοδαιμονία του και να πετύχει το παρθενικό του γκολ στη Super League με δανεικά υποδήματα!

Ο Βραζιλιάνος που σημείωσε το 0-1 για τους Περιστεριώτες στη Λιβαδειά την 29η αγωνιστική είχε ξεχάσει το δικό του ζευγάρι στην Αθήνα. Απευθύνθηκε στον συμπατριώτη του Μάντσον ο οποίος είχε μαζί του και δεύτερο ζευγάρι (και παρεμπιπτόντως διαθέτει πόδι… κανόνι). Έτσι, ο Μπρούνο αντί για τα συνηθισμένα λευκά Adidas φόρεσε μαύρα Nike στη Λιβαδειά και στο 87’ έμελλε να κουνήσει πλεκτό! Δεν είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας το γκολ («πάρε βάλε» από τον Δημήτρη Γιαννούλη), ωστόσο τα υποδήματα αποδείχτηκαν γούρικα.

Ούτως ή άλλως και σε προηγούμενα παιχνίδια είχε βρεθεί σε πλεονεκτικές θέσεις, αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες. Μπορεί να φημίζεται για την ταχύτητά του, μπορεί να παρουσίασε φαντεζί ενέργειες και περίτεχνες ντρίμπλες ακόμη και πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ, αλλά ο «ζογκλέρ» δεν είχε πριν από το ματς της Λιβαδειάς την παραμικρή ουσία στο παιχνίδι του. Αυτό προέκυπτε από τους παραγωγικούς δείκτες. Έμοιαζε στον αποτελεσματικότατο Αμρ Ουάρντα μόνο στο μαλλί αφάνα!

Σε 9 συμμετοχές ο 24χρονος Μπρούνο (που κινούταν κυρίως σε περιφερειακούς ρόλους στην επίθεση και στα άκρα) δεν είχε να επιδείξει ούτε γκολ ούτε ασίστ. Είναι ενδεικτικό δε ότι κατάφερε να σκοράρει στην 15η τελική του προσπάθεια στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι αποκτήθηκε μεσούσης της περιόδου από τον Ατρόμητο και όπως ανακοινώθηκε τότε είναι δανεικός από την Λασκ Λιντς της Αυστρίας για ενάμισι χρόνο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024