Ορίστηκε και… αντικαταστάθηκε ο Κομίνης
Αντικαταστάθηκε λίγη ώρα αφότου ορίστηκε στον αγώνα Πανιώνιος - Λεβαδειακός ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, που σύμφωνα με την ΚΕΔ, είναι τραυματίας
Λίγη ώρα αφότου ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, μεταξύ του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, ο Γιώργος Κομίνης επέστρεψε στα… πιτς. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ο διεθνής διαιτητής αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού από τον Πειραιώτη Αλέξανδρο Τσαμούρη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κομίνης είχε μείνει εκτός ορισμών από το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ και ουσιαστικά έκρινε τον φετινό πρωταθλητή.
Η ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά)».
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, εμπιστεύομαι αυτούς τους τρεις διαιτητές»
- Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»
- Αγοράζει τη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος: «Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις» (pics)
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο μπορεί να «κρατήσει» τον Μπενίτεθ
- «Ανατολή και ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο»: Τι γράφουν στις ΗΠΑ για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442