Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: Αφιερώνουμε το 100% αυτής της πρόκρισης στον Σιν Κοξ

Κλοπ: Αφιερώνουμε το 100% αυτής της πρόκρισης στον Σιν Κοξ

Εμφανίστηκε ευτυχισμένος παρά την ήττα στη Ρώμη

Ευτυχισμένος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, παρά την ήττα (4-2) στην Ρώμη, αφού η Λίβερπουλ κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Κιέβου, στις 26 Μαίου, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

«Αφιερώνουμε το 100% αυτής της πρόκρισης στον Σιν Κοξ, που αγωνίζεται για κάτι πιο σημαντικό από έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Πήραν ρίσκο και τους τιμωρήσαμε. Σκοράραμε, μετά ήρθε το αυτογκόλ. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στην αντεπίθεση αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Στην περιοχή είχαμε πολλές μονομαχίες, μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον είκοσι και αυτός ήταν ο αγώνας σήμερα. Το τρίτο γκολ, μετά το πέναλτι, τι μπορώ να πω. Είναι η πρώτη φορά που δεν παίξαμε στο μέγιστο, όπως μπορούμε να παίξουμε, είχαμε και τύχη, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την διαδρομή μας, αξίζαμε να περάσουμε, όπως και η Ρόμα άξιζε. Συνολικά, φτάσαμε στον τελικό από τους προκριματικούς και είμαι πολύ χαρούμενος για τον σύλλογο και τους οπαδούς, τώρα πηγαίνουμε στο Κίεβο, φαίνεται τρελό, αλλά είναι αλήθεια», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Κανείς δεν πρέπει να μου πει ευχαριστώ που φτάσαμε στον τελικό, επειδή δεν έχω κερδίσει ακόμα τίποτα. Υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε. Πηγαίνοντας προς το τέλος είναι όμορφο, αλλά είναι πολύ καλύτερο να το κερδίσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι, ακόμα και αν αντιμετωπίσουμε τη… Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει παίξει τέσσερις τελικούς τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει μεγάλη εμπειρία. Έχουμε ακόμη να παίξουμε στην Premier League κάποια παιχνίδια και μετά θα έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό», πρόσθεσε.

«Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τα αποτελέσματα αυτά. Μπορούν να το κάνουν Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα, που είναι συνηθισμένες. Για μας είναι κάτι εξαιρετικό. Ξεκινήσαμε από τα προκριματικά. Έπρεπε να νικήσουμε πολλές ομάδες. Συγχαρητήρια στη Ρόμα για το σπουδαίο έργο. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο, αλλά το ιταλικό ποδόσφαιρο αποδεικνύεται ότι είναι το ίδιο μεγάλο, χάρη σε ομάδες όπως η Ρόμα και Γιουβέντους», συμπλήρωσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

«Οι φίλαθλοι μας είχαν ζητήσει να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Δείτε τα χαρούμενα πρόσωπά τους. Είναι το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το άθλημα. Έχουμε φοβερούς φιλάθλους, γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία να νικάμε πάντα. Βοήθησαν πολύ στο Champions League, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για το τι έκαναν, ήταν ωραίο να γιορτάσω μαζί τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παίξουμε στον τελικό. Θα πάμε στο Κίεβο, όπου θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024