Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Στόχος να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για Πέμπτη συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης με αντικείμενο μεταξύ άλλων την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για Πέμπτη συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης με αντικείμενο μεταξύ άλλων την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Το ανώτατο όργανο της διοίκησης επρόκειτο σήμερα να λάβει αποφάσεις για τα επόμενα βήματα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Χαλκοκονδύλη βρίσκονταν μέχρι αργά περί τα 20 άτομα.
Η διοίκηση της ΔΕΗ δεν αποκλείεται να αποφασίσει είτε την αναβολή της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου είτε τη διεξαγωγή της σε άλλο χώρο.Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως επίσημη πρόσκληση προς τα μέλη του ΔΣ. Πηγές της επιχείρησης ανέφεραν ότι το ΔΣ μπορεί να αναβληθεί ή να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χώρο, ενώ δες και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ορυχείων που προσφέρονται προς πώληση. Κατά της πώλησης των μονάδων έχουν ταχθεί οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις είχαν πραγματοποιήσει και με την πώληση του ΑΔΜΗΕ όταν το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε στο υπουργείο Οικονομικών.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024