
Αποδοκιμάζει ο ΟΗΕ τις δηλώσεις Αμπάς για τους Εβραίους
Αυτές οι δηλώσεις είναι «απαράδεκτες, εξαιρετικά ανησυχητικές και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού, ούτε την ειρήνη στην Μέση Ανατολή»
Οι δηλώσεις του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς για τους εβραίους είναι «απαράδεκτες» και «εξαιρετικά ανησυχητικές» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Νικολάι Μλαντένοφ, ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Μέση Ανατολή.
Ο Αμπάς «επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ομιλία του προς τους εκατοντάδες αντιπροσώπους της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) για να επαναλάβει κάποιες από τις πλέον καταφρονητικές αντισημιτικές προσβολές» τόνισε ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών.
Αυτές οι δηλώσεις είναι «απαράδεκτες, εξαιρετικά ανησυχητικές και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού, ούτε την ειρήνη στην Μέση Ανατολή» πρόσθεσε.
Ο παλαιστίνιος πρόεδρος δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας σε πολιτική συγκέντρωση στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πως ο κοινωνικός ρόλος των εβραίων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα, και όχι ο αντισημιτισμός βρισκόταν στη ρίζα των σφαγών του παρελθόντος.
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)




