
Αποδοκιμάζει ο ΟΗΕ τις δηλώσεις Αμπάς για τους Εβραίους
Αυτές οι δηλώσεις είναι «απαράδεκτες, εξαιρετικά ανησυχητικές και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού, ούτε την ειρήνη στην Μέση Ανατολή»
Οι δηλώσεις του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς για τους εβραίους είναι «απαράδεκτες» και «εξαιρετικά ανησυχητικές» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Νικολάι Μλαντένοφ, ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Μέση Ανατολή.
Ο Αμπάς «επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ομιλία του προς τους εκατοντάδες αντιπροσώπους της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) για να επαναλάβει κάποιες από τις πλέον καταφρονητικές αντισημιτικές προσβολές» τόνισε ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών.
Αυτές οι δηλώσεις είναι «απαράδεκτες, εξαιρετικά ανησυχητικές και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού, ούτε την ειρήνη στην Μέση Ανατολή» πρόσθεσε.
Ο παλαιστίνιος πρόεδρος δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας σε πολιτική συγκέντρωση στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πως ο κοινωνικός ρόλος των εβραίων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα, και όχι ο αντισημιτισμός βρισκόταν στη ρίζα των σφαγών του παρελθόντος.
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
