
Στο Μαξίμου εκτάκτως ο Πάνος Καμμένος
Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, θα συζητηθούν θέματα εφ' όλης της ύλης για την άμυνα και τα εξοπλιστικά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Ωστόσο έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τούρκου υπηκόου στον Έβρο
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να έχει συνεργασία με τον πρωθυπουργό.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, θα συζητηθούν θέματα εφ’ όλης της ύλης για την άμυνα και τα εξοπλιστικά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.
Η συνάντηση ωστόσο έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τούρκου υπηκόου στον Έβρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με σκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.
Οι πληροφορίες για την ιδιότητά του είναι συγκεχυμένες, καθώς παραμένει ακόμη άγνωστο αν πρόκειται για στρατιωτικό, αγρότη ή δημοτικό υπάλληλο. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Τούρκο να είναι πολίτης κι όχι στρατιωτικός.
Μάλιστα, φέρεται να είχε μαζί του ταυτότητα από την οποία προκύπτει πως πρόκειται για τούρκο πολίτη.
- Συγκεντρώνονται στο Θησείο οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε
- Gen Z και Millennials μετασχηματίζουν την εργασία θέτοντας τους δικούς τους όρους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- Final Four: Κορυφώνονται τα αστυνομικά μέτρα λίγο πριν τη μετακίνηση των οπαδών
- Τσουκαλάς: Ο Φλωρίδης πιάστηκε αδιάβαστος. Παγιδεύτηκε στο ίδιο του το ψέμα
- Η Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες με την ταινία για τον Γκαρθία Λόρκα – Αποθέωση και συγκίνηση με 16’ χειροκρότημα
- Στο Προεδρικό Μέγαρο η πριγκίπισσα Άννα – Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα