
Στο Μαξίμου εκτάκτως ο Πάνος Καμμένος
Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, θα συζητηθούν θέματα εφ' όλης της ύλης για την άμυνα και τα εξοπλιστικά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Ωστόσο έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τούρκου υπηκόου στον Έβρο
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να έχει συνεργασία με τον πρωθυπουργό.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, θα συζητηθούν θέματα εφ’ όλης της ύλης για την άμυνα και τα εξοπλιστικά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.
Η συνάντηση ωστόσο έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τούρκου υπηκόου στον Έβρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με σκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.
Οι πληροφορίες για την ιδιότητά του είναι συγκεχυμένες, καθώς παραμένει ακόμη άγνωστο αν πρόκειται για στρατιωτικό, αγρότη ή δημοτικό υπάλληλο. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Τούρκο να είναι πολίτης κι όχι στρατιωτικός.
Μάλιστα, φέρεται να είχε μαζί του ταυτότητα από την οποία προκύπτει πως πρόκειται για τούρκο πολίτη.
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές
- Πετρούσεφ: «’Εγινε προσπάθεια να με σαμποτάρουν»
- Ισπανία: Έκκληση Σάντσεθ για εθνική «συμφωνία» για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής
- Φίνος Φιλμ: Η επετειακή φωτογραφία για τα 34 χρόνια από τον θάνατο της Τζένης Κρέζη
- Ο Παναθηναϊκός δεν ανησυχεί για τον Ναν επειδή το συμβόλαιό του δεν έχει NBA-out (pic)
- Οι συνομιλίες που «καίνε» τη Μαφία της Κρήτης: «2 μωβ απόψε και 10 στο σύνολο και για τους δύο», διάλογοι που καίνε

