Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για αναβάθμιση F-16: Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος κινούνται εξωθεσμικά

ΝΔ για αναβάθμιση F-16: Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος κινούνται εξωθεσμικά

«Επικίνδυνο ερασιτεχνισμό στον χειρισμό της διαδικασίας προμήθειας των αναγκαίων για τη χώρα εξοπλιστικών προγραμμάτων» καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της

«Επικίνδυνο ερασιτεχνισμό στον χειρισμό της διαδικασίας προμήθειας των αναγκαίων για τη χώρα εξοπλιστικών προγραμμάτων» καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως «οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος κινούνται εξωθεσμικά».

Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, εξαπολύει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τους πως κινούνται εξωθεσμικά και αγνοούν τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ όπως λέει, γνωρίζουν πολύ καλά ότι απαιτείται θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων.

Όπως αναφέρει, «από σημερινά δημοσιεύματα, ενημερωνόμαστε για την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας», προσθέτοντας πως σε αυτά αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά που θα εκταμιεύονται ανά έτος μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

«Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή ήταν θετική στον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών F-16, τηρώντας, όμως, τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες και διασφαλίζοντας την πλήρη ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων» καταλήγει.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024