Ένα εντυπωσιακό κλασσικό φωτιστικό μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα χώρο με την αισθητική και το σχεδιασμό του. Παλιά οι πολυέλαιοι είχαν την τιμητική τους στην εσωτερική διακόσμηση των χώρων, αλλά με τον καιρό και παρέδωσαν την σκυτάλη σε σύγχρονα σχέδια και φωτιστικά.

Ωστόσο, ο Ιταλός γλύπτης και σχεδιαστής ονόματι Μαρκαντόνιο Ραιμόντι Μαλέρμπα αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του σειρά αγαλμάτων που είναι ταυτόχρονα και φωτιστικά. Χειροποίητες κατασκευές σχεδιασμένες με παραδοσιακές γλυπτικές τεχνικές προκαλούν θαυμασμό.

Ο σχεδιαστής επέλεξε να μην φτιάξει μια σειρά συνηθισμένων φωτιστικών, αντίθετα θέλει να δώσει μια πιο φυσική πινελιά, αξιοποιώντας φιγούρες της φύσης.

Μια λευκή γαλανομάτα καμηλοπάρδαλη κρατά ευγενικά με το στόμα της ένα φωτεινό πολυέλαιο.

Ένας κάτασπρος αγριόχοιρος έχει καταβροχθίσει ένα φωτιστικό, το οποίο έχει κατασπαράξει με τα δόντια του και το κρατά εκεί γερά και σταθερά.

Ένας απορημένος πίθηκος κρατά με το στόμα του μια λάμπα, ενώ μικρό σκυλάκι περιμένει καρτερικά να παίξει με το φωτιστικό στο στόμα του να έχει αναλάβει χρέη φρίσπι.

Τέλος, ένα παιδάκια στέκεται και κοιτά σαγηνευμένο από τις αντανακλάσεις του φωτός, το μικρό πολυέλαιο που κρατάει στα χέρια του.

Ο Ιταλός γλύπτης θέλησε να αξιοποιήσει τους συγκεκριμένους πολυελαίους που είναι αντίκες, ενώ παράλληλα ήθελε να δείξει τη δυσκολία  και τη μαγεία του να κατασκευάζεις κάτι με τα ίδια σου τα χέρια. Μπορεί λοιπόν τα ζώα των έργων να φαίνεται σαν να έχουν καταστρέψει τους πολυελαίους, ωστόσο το φως τους εξακολουθεί να λάμπει.