Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποβιβασμός για ΠΑΟ αν δεν εξοφλήσει τον Βέμερ έως τις 7/5

Υποβιβασμός για ΠΑΟ αν δεν εξοφλήσει τον Βέμερ έως τις 7/5

Η ενεργοποίηση της τρίτης ποινής αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό, στενεύει τα περιθώρια για τους «πράσινους», οι οποίοι πρέπει να εξοφλήσουν τον Βέμερ μέχρι τις 7/5, αλλιώς υποβιβάζονται

Οι πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού γράφονται το τελευταίο διάστημα. H Super League ενεργοποίησε σήμερα (30/4) την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω των οφειλών στον Γενς Βέμερ, καθώς παρήλθαν οι προβλεπόμενες, από τον κανονισμό, πέντε εργάσιμες ημέρες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 22/4.

Αν το «Τριφύλλι»  σώσει στο τέλος… την παρτίδα και τακτοποιήσει τις οφειλές του στον Βέμερ, τότε θα γλιτώσει το τρίτο -3. Σε διαφορετική περίπτωση, η ποινή θα οριστικοποιηθεί και από τη στιγμή που είναι η τρίτη, θα οδηγήσει τους «πράσινους» σε απευθείας υποβιβασμό στη Football League.

Η σημερινή ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024