Φυσικά και γίνεται. Θα υπάρχει πάντα άλλωστε στον Ολυμπιακό το παράδειγμα του Γιάννη Φετφατζίδη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έκανε στην άκρη ο Βάσκος κοτζάμ Ρόμενταλ, για να προκύψει στην εξίσωση ο 20άχρονος τότε «Φέτφα». Εκείνη τη σεζόν έγραψε στο κοντέρ του 24 συμμετοχές ο Έλληνας μέσο-επιθετικός, δύο παραπάνω από τον Δανό που ήρθε με κυβικά «κάνω τη διαφορά». Εκείνο το καλοκαίρι για τα άκρα του ο -σε επανεκκίνηση- Ολυμπιακός πήρε επίσης τον Ριέρα και τον Μιραλάς. Αυτό όμως δεν έκλεισε το δρόμο στον «μικρό» των τμημάτων υποδομής. Κάθε άλλο.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»