
Γαλάζιες ειδικές αποστολές
Στην Κοζάνη η Μαρία Σπυράκη για να εξηγήσει στην τοπική κοινωνία την πρόταση της ΝΔ για τα ενεργειακά
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, έμαθα, πέρασε το Σαββατοκύριακό της στην Κοζάνη, αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων. Οχι για αναψυχή, αλλά για μπίζνες. Τι εννοώ;
Η γαλάζια πορτ παρόλ εστάλη εκεί σε ειδική αποστολή. Να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις θέσεις του κόμματος της στα ενεργειακά και την αλλαγή μοντέλου που εκείνο προτείνει. Για να το θέσω πιο ωμά, η Σπυράκη πήγε εκεί για να τους πει «λιγνίτης τέλος», εξού και αποκάλεσα την αποστολή ειδική.
Μου μεταφέρθηκε, μάλιστα, πως πήρε τον ασύρματο και μίλησε σε όσους βρίσκονταν κάτω από τη γη στα ορυχεία Καρδιάς. Εκείνοι της είπαν κάτι σε στυλ ναι, αλλά κι εσείς ιδιωτικοποιήσατε τη ΔΕΗ, εκείνη ανταπάντησε και γενικώς αντάλλαξαν επιχειρήματα, λέει. Να σημειώσω εδώ ότι πληροφορούμαι πως το εν λόγω μοντέλο δράσεων θα καθιερωθεί.
Σκοπεύουν δηλαδή, από εδώ και πέρα να δρουν – πώς να το πω; – προληπτικά. Ειρήσθω εν παρόδω, η Σπυράκη δεν ήταν η μόνη. Ολόκληρο νεοδημοκρατικό κλιμάκιο έδρασε τις δυο προηγούμενες ημέρες στα βόρεια. Ο Κώστας Σκρέκας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πήγαν Φλώρινα. Ο Χρήστος Μπουκώρος με τον Κώστα Κατσαφάδο στο Αμύνταιο και ο Σταύρος Καλαφάτης στην Πτολεμαΐδα.
- Βερολίνο: Έλουσαν με ντοματοχυμό τον Ρεζά Παχλαβί – Αφιλόξενο το Βερολίνο για τον γιο του σάχη του Ιράν
- Δεν είμαι υποχρεωμένος να σε βρω: Το τέλος της διαρκούς διαθεσιμότητας που μας έχει εξαντλήσει
- Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με μυθική ανατροπή η Μαρία Πρεβολαράκη
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Είναι «σοβαρά τραυματισμένος» – Ο Πεζεσκιάν, στην επίλεκτη ομάδα που τον φροντίζει
- Το «Miami Vice» του Τζόζεφ Κοσίνσκι με φόντο το Μαϊάμι του ’80
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ

