Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Τήνο με το απορριμματοφόρο και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Το όχημα έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων και διαλύθηκε, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική που ανέσυρε τρεις ανθρώπους. Δύο από τους τραυματίες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ ο τρίτος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ψήφισμα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νήσου Τήνου, όπου αναφέρει πως «οι αείμνηστοι συνάδελφοι ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, συναδελφικότητας και ήθους. Εργάζονταν πάντα με ζήλο, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετώπιζαν. Αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό τόσο σ’ εμάς, στους συναδέλφους τους στο Δήμο, όσο και στις οικογένειές τους».

Δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο οποίος σημειώνει πως «χάσαμε δυο πολύτιμους συνεργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος. Συλλυπούμαστε τους οικείους τους με τους οποίους ενώνουμε το θρήνο για την άδικη απώλεια τους και προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του επίσης συνεργάτη μας που τραυματίστηκε».

Πηγή φωτογραφιών: tinostoday.gr

Γράψτε το σχόλιο σας