
Η Ξάνθη νίκησε τη Λάρισα και ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη
Ζωντανή στο όνειρο για την ευρωπαϊκή έξοδο παρέμεινε η Ξάνθη, η οποία κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της ΑΕΛ στο 80΄ με τέρμα του Κασάδο σε αγώνα για την 29η ημέρα της Super League. Η ακριτική ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τους Θεσαλούς για να σκοράρει, χωρίς όμως […]
Ζωντανή στο όνειρο για την ευρωπαϊκή έξοδο παρέμεινε η Ξάνθη, η οποία κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της ΑΕΛ στο 80΄ με τέρμα του Κασάδο σε αγώνα για την 29η ημέρα της Super League. Η ακριτική ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τους Θεσαλούς για να σκοράρει, χωρίς όμως να χάσει την μεγάλη ευκαιρία.
Αντίθετα η Λάρισα ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ στο 39΄, με τον Κρίζμαν ο οποίος βγήκε μόνος προ του Ζίβκοβιτς, αλλά ο Σέρβος τον νίκησε. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51΄ σε αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Λεοζίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Κασάδο απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Κρίζμαν.
Στο 62΄ αποβλήθηκε ο Γκόλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κλάτ που έκανε πιοο εύκολο το έργο των γηπεδούχων για την επικράτηση. Έτσι φθάσαμε στο 80΄ που η Ξάνθη άνοιξε το σκορ οταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος έκανε άστοχη έξοδο κι ο Κασάδο με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Η Ξάνθη και ενώ υπολείπεται μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθήματος, ισοβαθμεί στην 5η θέση με 40 βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Μπάλλας, Κριζμάν
Κόκκινες κάρτες: Γκόλιας (2η κίτρινη)
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69΄ Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46΄ Κάστρο), Τσουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42΄ Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο.
AEΛ: (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μπλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65΄ Καρατάσιος).
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
- Ολυμπιακός – Μονακό 91-70: Σαρωτικός με «20άρα» του Βεζένκοφ, έκανε το πρώτο βήμα για το F-4!
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «σφίγγει τα λουριά»: Βαρύτερα πρόστιμα για τις παραβάσεις κρατών-μελών
- Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις Κάουνας 89-78: Έκαναν το 1-0 για το F-4 οι Τούρκοι, σούπερ ο Μπιμπέροβιτς
