«Διπλό» με ανατροπή ο Πανιώνιος στα Χανιά επί του Πλατανιά
Νικητής με 2-1 έφυγε από τα Περιβόλια ο Πανιώνιος απέναντι στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής
Νικητής με 2-1 έφυγε από τα Περιβόλια ο Πανιώνιος απέναντι στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο οι δύο ομάδες και απαλλαγμένες από το άγχος, πρόσφεραν ευχάριστο θέαμα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με τον Ουντότζι αλλά, όπως συνέβη φέτος στα παιχνίδια τους, δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν.
Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 75΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και έφτασαν στο τρίποντο με το δεύτερο γκολ του Αυστριακού επιθετικού, στο 89΄. Με το σημερινό τρίποντο η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετρά 37 βαθμούς και προσπέρασε τον Παναιτωλικό, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στανισάβλιεβιτς, Πάτραλης – Σταυρόπουλος
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55΄ Πάτραλης), Μάλσα, Κασάλιτσα (90΄ Ντουαλά), Ουντόντζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον (49΄ Σινγκ), Καρυπίδης, Σαλάμ, Ενσικουλού.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72΄ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσινγκτον (64΄ Μασούρας), Μακρύλλος (46΄ Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]

