Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Φορτούνα Ντίσελντορφ επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα. Και επέστρεψε μετά από σκληρή μάχη στο σημερινό ματς κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης, το οποίο κέρδισε χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις με 2-1.
Με τη νίκη της αυτή η Φορτούνα σιγούρεψε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν αυτόματα στην πρώτη κατηγορία. Να σημειωθεί πως ο προπονητής της, Φρίντχελμ Φούνκελ, έχει το ρεκόρ με τους περισσότερους προβιβασμούς ομάδων στην μπουντεσλίγκα, καθώς η ομάδα του Ντίσελντορφ είναι η όγδοοη (!) ομάδα, που την ανεβάζει κατηγορία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.