Κύπρος: Νέες συλλήψεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ο αδελφός και η φίλη του 33χρονου άνδρα, που είχε συλληφθεί την Τετάρτη
Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε αργά το βράδυ της Παρακσευής ένα 23χρονο και μια 21χρονη, στα πλαίσια ερευνών για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου στην Κύπρο. Προστίθεται επίσης, πως οι έρευνες συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ο αδελφός και η φίλη του 33χρονου άνδρα, που είχε συλληφθεί την Τετάρτη.
Όπως αναφέρει το Philenes.gr ο 33χρονος ήταν εκείνος που υπέδειξε τον αδερφό του, ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και την συμβία του.
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) April 27, 2018
Λίγο νωρίτερα μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, οι Αρχές εντόπισαν τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο, μαχαίρι, σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.
Ενώ πριν από αυτή την εξέλιξη σε αναγνωριστική παράταξη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους φέρεται να αναγνώρισε τον 33χρονο ως αυτόν που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ της δολοφονίας των γονιών του.
- Οδηγοί έκαναν κόντρες και έτρεχαν με 221 χλμ/ώρα στη Θεσσαλονίκη – Ο ένας οδηγούσε μεθυσμένος
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα σενάρια για τους Μπόστον Σέλτικς
- Μικρολίμανο: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του κακοποιού που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Βούλα Πατουλίδου: «Δεν έκανα πλαστική για να μου φτιάξει η διάθεση, είχα κόμπλεξ»
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πληρωμές έως τις 29 Μαΐου – Ποσά και δικαιούχοι
- Έρχονται «έξυπνες» κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη – Ψηφιακά πρόστιμα και αυστηροί έλεγχοι στους δρόμους


